Pánev Lyon se hodí nejen na přípravu soté, ale třeba i na restování brambor ve velkém množství. Na její výrobu se používá špičková modrá ocel, která jí dodává nádech elegance a zároveň garantuje dlouhou výdrž. Pánev se také rychle zahřeje a teplo se rovnoměrně rozprostírá. Po straně najdete také rukojeť s úchytem, a proto je manipulace mnohem jednodušší.
Pánev Lyon na soté 20 cm
de Buyer pánev Lyon na soté 20 cm
Parametry
- Materiál: modrá ocel
- Průměr: 20 cm
- Výška: 7 cm
- Váha: 1,1 kg
Instrukce ke správnému používání a údržbě
- Pánev umývejte v horké vodě.
- Nenamáčejte pánev příliš dlouho, po umytí pečlivě osušte.
- Natřete pánev trochou oleje.
- Nelze mýt v myčce nádobí.
- Vhodná na indukci.
- Ocelová pánev při dlouhodobém užívání zčerná, což znamená, že se na ní vytvořila vrstva patiny. Pánev tím získá vlastnosti nepřilnavého povrchu.
Příprava pánve před prvním použitím
- Nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje.
- Zahřejte olej než se objeví první dým. Poté sejměte pánev ze sporáku, vylijte olej a vytřete pánev papírovým ručníkem.
Využití pánve
- Příprava soté nebo restovaných brambor.
Výrobce
Značka de Buyer své know-how staví na zkušenostech a inovacích. Už téměř dvě století pracuje tým expertů na vytváření funkčního nádobí, které splní požadavky i sny všechny profesionálních kuchařů.