Krouhač zeleniny CL 50 Ultra Pizza od francouzského
výrobce ROBOT COUPE.
- určen pro střední gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a
výkonné zpracování zeleniny
- vhodný především pro pizzerie s max. denní kapacitou do
300 porcí
- zpracovává syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích ořechy,
parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev
- lze kostičkovat a hranolkovat
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší
životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací,
motor nevyžaduje žádnou údržbu
- nerezová hřídel
- magnetický bezpečnostní systém, kdy brzda motoru zastaví zařízení
při otevření víka, nebo při zvednutí přítlačné páky
- automatický restart
- kryt motorového bloku je celonerezový
- jedna regulace rychlosti
KROUHACÍ HLAVA
- plátkuje, vlnkuje, strouhá, nudličkuje, kostičkuje, hranolkuje
- celokovové provedení. Odnímatelné víko se 2 násypnými otvory:
- 1× velký otvor ve tvaru ledvinky o ploše 139 cm2,
objem násypky 2,2 l – určen ke krouhání větších kusů zeleniny
- 1× trubicový otvor o průměru 58 mm – umožňuje
zpracovat křehkou zeleninu a zeleninu podlouhlého tvaru (např. mrkev, okurky,
houby atd.), stejnoměrný řez
Základní vybavení:
- plátkovač 4 mm
- plátkovač 2 mm
- strouhač 7 mm.
- nástroj na čištění kostičkovačů D-CLEAN Kit (29246)
- stlačovací kolík pro drobné ovoce a zeleninu (49212)
- vnitřní sběrná malá miska (39716)
Doporučené disky pro přípravu pizzy:
- kostičkovač 10 × 10 × 10 mm na bruschetu (28112W)
- kostičkovač 14 × 14 × 5 mm na mozarellu (28181W)
- strouhač na parmezán (28061W)
Ostatní disky nejsou součástí zařízení a musí se objednat
samostatně.
Na výběr až z 50 disků: http://www.atfornax.cz/disky