Celonerezový vertikální kutr R 60 od francouzského
výrobce ROBOT COUPE.
- určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin,
lahůdek a cukrářských výrobců s denní kapacitou
1200 porcí a více
- umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik,
majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření
a drcení ořechů a mandlí
- používá se k úpravě práškových směsí, homogenizaci,
rozmíchání, rozpouštění, ředění, přípravě emulzí
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší
životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací,
motor nevyžaduje žádnou údržbu,
- nerezová hřídel,
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném
sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř.
nespuštění kutru,
- 2 regulace rychlosti
- pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a
větší přesnost zpracování
- kontrolní panel s vestavěnými nerezovými
tlačítky
- digitální časovač od 0 – 15 minut (když se
zařízení zastaví, automaticky se zopakuje dříve navolená doba
úkonu)
- kryt motorového bloku je nerez
NÁDOBA KUTRU
- výklopná a odnímatelná nádoba z nerezu o objemu
60 l s ergonomickým držadlem.
- lze v ní sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat
majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto
- průhledné polykarbonátové víko s otvorem umožňuje přidávání
dalších ingrediencí v průběhu sekání
- stěrka víka umožňuje čistit víko během procesu
- při zpracování menšího množství lze demontovat horní ostří nože a
regulovat výšku spodního ostří
Základní vybavení:
- nerezová nádoba o objemu 60 l
- celonerezový rám zajišťující stabilitu
- 3 vysouvací kolečka umožňující manipulaci s kutrem a čištění
prostoru pod ním
- nůž celonerezový s rovným ostřím (3 břity), nový tvar čepele, pro
dokonalou homogenitu zpracovávaných surovin a optimální kvalitu řezu -
vhodný pro přípravu emulzí, pěn, pomazánek, pro jemné i hrubé
rozsekání masa a zeleniny
Volitelné příslušenství:
- nůž s jemným zubatým ostřím (3 břity) – pro nejjemnější
zpracování – sekání zeleného koření a bylinek
- nůž s hrubým zubatým ostřím (3 břity) – hnětení, sekání
oříšků, mandlí, pro zmrzlé potraviny a ostatní tvrdé potraviny