Vertikální kutr R 15 od francouzského výrobce
ROBOT COUPE.
- určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra,
lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do
600 porcí
- umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik,
majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření
a drcení ořechů a mandlí
- používá se k úpravě práškových směsí, homogenizaci,
rozmíchání, rozpouštění, ředění, přípravě emulz
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší
životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací,
motor nevyžaduje žádnou údržbu
- nerezová hřídel
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném
sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř.
nespuštění kutru
- 2 regulace rychlosti.
- pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a
větší přesnost zpracování
- kryt motorového bloku je kovový
NÁDOBA KUTRU
- odnímatelná nádoba o objemu 15 l z nerezu s ergonomickým držadlem
Soft Touch
- lze v ní sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat
majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto
- průhledné polykarbonátové víko s otvorem umožňuje přidávání
dalších ingrediencí v průběhu sekání
- při zpracování menšího množství lze demontovat horní ostří nože
a regulovat výšku spodního ostří
Základní vybavení:
- nerezová nádoba o objemu 15 l
- nůž celonerezový s rovným ostřím (3 břity), nový tvar čepele, pro
dokonalou homogenitu zpracovaných surovin a optimalní kvalitu řezu - vhodný
pro přípravu emulzí, pěn, pomazánek, pro jemné i hrubé rozsekání masa
a zeleniny
Volitelné příslušenství:
- nůž s jemným zubatým ostřím (3 břity) – pro nejjemnější
zpracování – sekání zeleného koření a bylinek
- nůž s hrubým zubatým ostřím (3 břity) – hnětení, sekání
oříšků, mandlí, pro zmrzlé potraviny a ostatní tvrdé potraviny